Afsluitbare fietsenstalling: veilig uw fiets wegzetten

Voor diverse partijen is het een goed idee om te beschikken over een fietsenstalling die afsluitbaar is. Hierbij kunt u denken aan bedrijven, organisaties, verenigingen en allerlei overheidsinstanties. Dankzij een afsluitbare fietsenstalling bent u er zeker van dat de fietsen van uw collega’s altijd veilig opgeborgen staan. Dit biedt niet alleen bescherming tegen diefstal en vandalisme, maar ook tegen de weersomstandigheden. 

In deze blog vertellen we u meer over een afsluitbare fietsenstalling voor bedrijven en organisaties. We laten u zien welke soorten fietsenstallingen afsluitbaar zijn, wat de voordelen hiervan zijn en waarom u deze producten het beste kunt laten plaatsen door ons.

Welke fietsenstalling is afsluitbaar?

Een afsluitbare fietsenstalling voor bedrijven zorgt ervoor dat iedereen met een gerust hart kan werken. Over vandalisme, diefstal en het weer hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Voor onze afsluitbare fietsenstallingen maken we gebruik van T-Hide en CuBic fietsenstallingen. Deze multifunctionele stallingen zijn in standaard maten verkrijgbaar, maar ze kunnen ook op maat gemaakt worden. Daarnaast heeft u ruim de keuze op het gebied van wandbekleding. 

Onze fietsenstallingen hebben een lange levensduur en worden voorzien van een tijdloos design. Bovendien kunnen ze voorzien worden van een groendak, bijvoorbeeld een sedumdak. Automatische toegang voor uw werknemers behoort tot de mogelijkheden.

Afsluitbare fietsenstalling laten plaatsen door Klaver Fietsparkeren

Na het lezen van deze blog weet u waarom een afsluitbare fietsenstalling van meerwaarde is voor uw onderneming of organisatie. Er wordt voorkomen dat de fietsen van uw werknemers te maken krijgen met vandalisme of diefstal. De fietsen staan altijd droog, zodat neerslag en andere weersomstandigheden geen schade kunnen berokkenen. Bovendien behoort een afsluitbare fietsenstalling op maat tot de mogelijkheden. De plaatsing van een fietsenstalling kunt u aan ons overlaten. Met meer dan 30 jaar aan ervaring weten wij wat nodig is voor een eindresultaat waar u 100% tevreden over zult zijn. Benieuwd? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

De voordelen van een afsluitbare fietsenstalling

We benoemden het hierboven al, maar de veiligheid is het grootste voordeel van een fietsenstalling die afsluitbaar is. Onze fietsenstallingen bieden bescherming tegen vandalisme, diefstal en de weersomstandigheden. Uw fiets of e-bike staat te allen tijde veilig opgeborgen. Immers is een fiets een flinke investering, zeker als u gekozen hebt voor een elektrische fiets. U moet er toch niet aan denken dat deze dure fiets gestolen wordt? Een afsluitbare fietsenstalling voorkomt dit. Daarom zien we dit type fietsenstalling bij verschillende bedrijven en organisaties terug, speciaal geplaatst voor hun medewerkers.

 

 

 

 

houten fietsenstalling van Klaver Fietsparkeren