Fietsparkeren aangenaam maken

Klaver is toonaangevend ontwikkelaar en leverancier van (maatwerk) fietsparkeeroplossingen zoals fietsenrekken, oplaadvoorzieningen, overkappingen en afsluitbare bergingen.

In het belang van de fietser

Het doel van Klaver is om de beschikbare ruimte bij klanten zo optimaal en fraai mogelijk in te richten. Indien nodig leveren wij maatwerk. Elke situatie is namelijk anders.

Het voorkomen van schade aan en diefstal van fietsen is altijd leidend. Fietsers moet vertrouwen hebben dat fietsen veilig gestald zijn. Dit vraagt om praktijkgerichte oplossingen.

Onze fietsenrekken zijn eenvoudig in gebruik, zodat deze geschikt zijn voor de meeste mensen. Wij adviseren graag per situatie welke oplossingen het beste geschikt zijn.

Duurzaam ondernemen

Klaver Fietsparkeren draagt bij aan een duurzame leefomgeving. Onze oplossingen maken het leven van fietsers aangenamer. Onze bedrijfsvoering heeft een minimale impact op het milieu. Wij focussen op maximale reductie van onze CO2-uitstoot, minimale verspilling van grondstoffen en een zo kort mogelijke afstand tot producenten en toeleveranciers.

Sociaal ondernemen

Klaver Fietsparkeren is op het gebied van Social Return on Investment (SROI) een voorbeeld in de markt en is PSO30+ gecertificeerd. Dit betekent dat ten minste 30% van de werknemers mensen zijn met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden een werkomgeving met een ‘open’ cultuur waarin de focus ligt op (zelf)ontwikkeling, samenwerking en klantgerichtheid.

Meer informatie
of advies?

Neem contact op

0528 74 52 00

Wat klanten
hebben gezegd

“Klaver is een prettige leverancier om mee samen te werken. Ze denken mee en houden rekening met onze wensen”

“Bij veel nieuwbouwprojecten passen we fietsenrekken van Klaver toe. Duurzame producten voor langdurig gebruik.”

“Wij hechten veel waarde aan gebruiksgemak voor onze gasten. Daarom hebben wij gekozen voor fietsparkeeroplossingen van Klaver."