Is een fietsenrek enkel iets voor u?

Een fietsenrek enkel is een enkellaags rek waar u, uw medewerkers, uw zakelijke relaties, uw klanten en/of uw bezoekers hun fietsen in kunnen parkeren. Dankzij onze enkelvoudige fietsenrekken kunnen fietsen veilig en vertrouwd geparkeerd worden. In deze blog vertellen we u meer over enkele fietsenrekken, waarom ze een aanrader zijn en voor wie ze bedoeld zijn. Ook laten we u zien hoeveel fietsen er in een fietsenrek enkel passen en welke varianten hiervan binnen ons aanbod te vinden zijn.

Waarom een fietsenrek enkel aanschaffen?

Een enkellaags fietsenrek is een waardevolle toevoeging aan bedrijfspanden of openbare ruimtes. Dit type fietsenrek past in het straatbeeld en is verkrijgbaar in verschillende designs. Enkelvoudige fietsenrekken zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Hierdoor is er altijd een passende optie voor uw bedrijfspand of openbare ruimte te vinden. Bovendien kunnen wij uw fietsenrekken op maat maken voor u. Ook een fietsenrek voor elektrische fietsen behoort tot de mogelijkheden. Dankzij deze fietsenrekken kan iedereen zijn of haar fiets optimaal parkeren.

Voor wie zijn deze fietsenrekken bedoeld?

Een fietsenrek enkel is een uitstekende optie voor verschillende plekken. Zo is dit type fietsenrek geschikt voor openbare ruimtes. In Nederland wordt er veel gefietst, waardoor we gewend zijn aan fietsenrekken in het straatbeeld. Daarnaast is het een aanrader om een fietsenrek voor uw bedrijf of organisatie aan te schaffen. Niet alleen kan iedereen nu zijn fiets kwijt, maar de aanwezigheid van een fietsenrek inspireert mensen om vaker de fiets te pakken.

Hoeveel fietsen passen er in een enkelvoudig fietsenrek?

De meeste modellen hebben enkelzijdige varianten met een capaciteit van twee of vier fietsen. Daarnaast zijn er dubbelzijdige fietsenrekken met een capaciteit van vier of acht fietsen. Deze fietsenrekken kunnen naast elkaar geplaatst worden, zodat de totale capaciteit eenvoudig aan te passen valt op uw voorkeuren. Zo weet u zeker dat er genoeg fietsplaatsen zijn voor iedereen.

Welke fietsenrekken hebben wij in ons assortiment?

Bij Klaver Fietsparkeren heeft u de keuze uit een breed aanbod aan enkellaagse fietsenrekken. De Cobra fietsenrek enkel is één van de populairste enkellaagse fietsenrekken. Het is voorzien van een massief stalen aanbindvoorziening. Ook is er een Cobra fietsenrek met oplaadpunt, die geschikt is voor elektrische fietsen. Een andere optie is het Krait fietsenrek, waarbij het strakke design en de duurzaamheid opvallen. Ook hiervan is een variant met oplaadpunt. Een andere optie is het Mamba fietsenrek, met een extra grote aanbindbeugel. Zoekt u een fietsenrek voor fietsen met kratten of manden? Dan is de Viper fietsenrek enkel een perfecte keuze.

Een Woma fietsenrek is een optie voor iedereen die op zoek is naar een fietsenrek waarin vrijwel iedere soort fiets geparkeerd kan worden. Tot slot is er het VelowUp verticale fietsenrek, waarbij de fietsen verticaal geplaatst kunnen worden. Dit is ruimtebesparend en gebruiksvriendelijk. Neem gerust een kijkje binnen ons aanbod om te ontdekken wat het beste fietsenrek voor uw bedrijf, organisatie of gemeente is. U kunt contact met ons opnemen voor meer info of voor het aanvragen van een gratis en compleet vrijblijvende offerte.