Fietsoverkapping als laadstation voor e-bikes

De populariteit van de elektrische fiets is nog altijd groeiende in Nederland. Het is een milieuvriendelijke en gezonde manier van transport die zowel geschikt is voor recreatief gebruik als woon-werkverkeer. Dit verklaart waarom het grootste deel van de marktomzet wordt gehaald uit de verkoop van elektrische fietsen. Deze groei lijkt de komende jaren door te zetten, nu meer mensen de voordelen van e-bikes ontdekken. Hierdoor zijn steeds meer oplaadpunten voor elektrische fietsen in Nederland nodig. Wellicht wilt u bij de fietsenstalling van uw bedrijf ook laadstations voor elektrische fietsen laten plaatsen.

Klaver Fietsparkeren biedt u de oplossing die u nodig heeft. Voor bedrijven is een fietsenstalling met zonnepanelen een must. Dankzij de zonnepanelen op de fietsenstalling wordt stroom opgewekt waarmee e-bikes opgeladen kunnen worden. Op een groene en milieuvriendelijke wijze kunnen de elektrische fietsen van uw medewerkers, klanten en bezoekers worden opgeladen.

Fietsenstalling met zonnepanelen

Een fietsenstalling met zonnepanelen draagt bij aan de verduurzaming van uw onderneming. Fietsen is inherent een duurzame oplossing doordat er, in tegenstelling tot auto’s, geen sprake is van brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Bovendien is fietsen gezond, waardoor werkgevers het graag stimuleren onder werknemers. Een fietsenstalling met zonnepanelen heeft een positief effect hierop. Een veilige, beschutte, gebruiksvriendelijke en toegankelijke fietsenstalling met zonnepanelen, bijvoorbeeld de T-Hide Solar, motiveert meer werknemers om de fiets te pakken.

Bovendien is het duurzame effect cumulatief dankzij de zonnepanelen op de fietsenstalling. De zonnepanelen op uw fietsenstalling zetten zonlicht om in elektriciteit voor laadpalen. Hierdoor is een fietsenstalling met zonnepanelen qua elektriciteit zelfvoorzienend en beschikt het over schone en hernieuwbare energie. Bovendien kan bij een grotere fietsenstalling met zonnepanelen deze groene stroom gebruikt worden om nabij geparkeerde elektrische auto’s van energie te voorzien. De afhankelijkheid van het elektriciteitsnet neemt af en uw bedrijf bespaart op de energiekosten. Ook uw bedrijfsimago krijgt een boost. Zonnepanelen op uw fietsenstalling laten zien dat uw onderneming duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Vandalismebestendig

Elektrische fietsen zijn haast niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het aandeel elektrische fietsen zal alleen nog maar toenemen, zeker nu de fiscale regels voor een fiets van de zaak vereenvoudigd zijn en aanbieders van leasefietsen hierop inspelen. Als mensen eenmaal het gemak van een e-bike hebben ontdekt, willen ze niets anders meer. Tegelijkertijd zijn e-bikes een stuk duurder en zwaarder in gewicht in vergelijking met stadsfietsen. Het veilig parkeren van elektrische fietsen vereist hierdoor meer aandacht.

Dankzij een fietsenstalling met zonnepanelen kunnen u, uw werknemers en uw bezoekers op een veilige manier elektrische fietsen parkeren. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en de robuuste constructie is een fietsenstalling met zonnepanelen vandalismebestendig. Ideaal voor drukke omgevingen waarin veel mensen hun fiets willen parkeren. Bovendien kan de stalling voorzien worden van geïntegreerde ledverlichting, waarbij de verlichting op duurzame wijze van stroom wordt voorzien dankzij de zonnepanelen op de fietsenstalling. Goede verlichting en zichtbaarheid schrikken potentiële vandalen af.

Oplaadpunten elektrische fietsen Nederland

De vraag naar meer oplaadpunten voor elektrische fietsen in Nederland neemt gestaag toe. Bij Klaver Fietsparkeren bent u aan het juiste adres voor oplaadpunten voor elektrische fietsen in Nederland. Uw fietsenstalling met zonnepanelen kan voorzien worden van meerdere geïntegreerde oplaadpunten die allemaal gebruikmaken van de door de zonnepanelen opgewekte groene stroom. Wij leveren oplaadpunten voor elektrische fietsen door heel Nederland.

Een fietsenstalling met zonnepanelen kan bovendien op maat gemaakt worden, aansluitend op uw behoeften. Naast zonnepanelen op uw fietsenstalling kunt u de stalling nog groener maken door bijvoorbeeld te kiezen voor een sedumdak. Maak uw fietsenstalling met zonnepanelen nog aantrekkelijker voor gebruikers van e-bikes door laadlockers te laten plaatsen. Zo kan de fietsaccu altijd veilig worden opgeborgen. U kunt hier zelfs een mobiliteitshub van maken door er bijvoorbeeld deelfietsen in te plaatsen. Een fietsenstalling met zonnepanelen biedt veel mogelijkheden. Enthousiast over de voordelen van een fietsenstalling met zonnepanelen? Neem contact met ons op en vraag een gratis offerte aan.