Het belang van buitenfietsrekken: ruimteoptimalisatie en gemak

Een fiets ruimtebesparend opbergen is mogelijk dankzij het buitenfietsrek. Misschien is een buitenfietsrek ook wel iets voor uw bedrijf? Immers zijn er weinig andere fietsparkeer oplossingen die zowel ruimteoptimalisatie als gemak opleveren. In deze blog tonen we u het belang van buitenfietsrekken. We gaan in op de ruimtebesparing die het oplevert en het gemak, want iedereen die zijn fiets in een buitenfietsrek parkeert heeft hier snelle toegang toe. Bovendien kan deze wijze van fietsopslag ook bescherming bieden, bijvoorbeeld tegen de weerselementen. Bij Klaver Fietsparkeren bestelt u het buitenfietsrek dat u nodig heeft.

Ruimteoptimalisatie: fietsen buiten de deur

De optimalisatie van de ruimte is één van de voornaamste redenen om te kiezen voor een buitenfietsenrek. Doordat de fietsen buiten worden geparkeerd, hoeft er geen ruimte binnen gereserveerd te worden. Bovendien worden deze fietsrekken zo ontworpen dat ze op efficiënte wijze de ruimte benutten. Zelfs als de ruimte rondom uw bedrijf beperkt is, dan nog kan hier zonder probleem een fietsenrek buiten geplaatst worden. Een fiets ruimtebesparend opbergen is nu altijd en overal mogelijk, zelfs in drukke of kleine gebieden.

Een enkellaags fietsenrek zorgt ervoor dat mensen op een overzichtelijke wijze hun fiets in de buitenlucht kunnen parkeren. Wilt u dat er nog optimaler gebruik wordt gemaakt van de ruimte? Dan kunt u kiezen voor een dubbellaags fietsenrek voor buiten. Doordat er zowel boven als onder fietsen kunnen worden geplaatst, wordt de capaciteit verdubbeld zonder dat er meer ruimte in beslag wordt genomen. Als u buitenfietsrekken zoekt die optimaal gebruik maken van de ruimte, dan bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres.

Gemak: snelle toegang tot uw fiets

Daarnaast is het gemak een goede reden om te kiezen voor een buitenfietsrek voor uw bedrijf. Dankzij een buitenfietsrek heeft iedereen te allen tijde snelle toegang tot zijn fiets. U kunt hier gemakkelijk bij, zodat zowel het parkeren als het uit het rek halen van uw fiets een fluitje van een cent is. Hoe fijner een buitenfietsrek is om te gebruiken, hoe lager de drempel voor werknemers zal zijn om op de fiets naar werk te komen.

Hoe comfortabeler een fietsparkeer oplossing is om te gebruiken, hoe beter dit is voor de fietscultuur binnen uw bedrijf. Een fietsopslag buiten levert hier een grote bijdrage aan. U maakt uw bedrijf toegankelijker voor fietsers. Hoe meer werknemers de fiets pakken, hoe beter dit is voor hun gezondheid. Fietsende werknemers zijn gezonder, hebben een betere conditie, zijn productiever, ervaren minder stress en zien het fietsen als een meer ontspannen begin en eind van hun werkdag. Nog een goede reden om voor een buitenfietsrek te kiezen.

Bescherming tegen weerselementen

Een buitenfietsrek maakt een fiets ruimtebesparend opbergen mogelijk en is een toegankelijke fietsopslag oplossing. Bovendien kunt u ervoor kiezen om uw fietsrek buiten te laten voorzien van een overkapping. Fietsoverkappingen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar zoals een T-Hide fietsoverkapping of een Prisma fietsoverkapping. Met dergelijke fietsoverkappingen blijft u ruimte besparen en hebben mensen snel toegang tot hun fiets. Tegelijkertijd worden de fietsen beschermd tegen weersomstandigheden. Hierdoor blijft uw fiets droog en onbeschadigd door bijvoorbeeld hagel of roest.

Fiets ruimtebesparend opbergen: Klaver Fietsparkeren maakt het mogelijk

Wat voor soort fietsopslag u ook zoekt, u zult bij Klaver Fietsparkeren exact vinden wat uw bedrijf nodig heeft. Enkellaagse fietsenrekken voor buiten, dubbellaagse fietsenrekken voor buiten en fietsoverkappingen: u vindt het allemaal terug binnen ons aanbod aan producten. Bovendien heeft u de optie om uw buitenfietsrek te laten voorzien van oplaadpunten voor e-bikes. Zo wordt de fietscultuur binnen uw bedrijf nog meer gestimuleerd. Interesse? Neem contact met ons op en vraag een gratis offerte aan.