Fietsvriendelijke steden in Nederland

In deze blog vertellen we u meer over de fietsvriendelijke steden van Nederland. Heeft u een bedrijf in één van deze steden? Dan is een eigen fietsenstalling een aanrader. Dit maakt uw onderneming bereikbaarder en het stimuleert zowel werknemers als klanten om de fiets te pakken. Collega’s fietsen niet alleen vaker van en naar werk, maar het is ook leuker om in de pauze een rondje te gaan fietsen. Om deze redenen is het fijn voor medewerkers als zij hun fiets veilig kunnen stallen. Dit leidt tot gezondere werknemers die beter in hun vel zitten. Kies daarom ook voor één van onze fietsenstallingen.

Fietsenstalling Amsterdam

De Copenhagenize Index is dé ranking op het gebied van fietsvriendelijke steden. Amsterdam is steevast in de top drie van de wereld terug te vinden. In 2011 en 2013 was Amsterdam zelfs de fietsvriendelijkste stad ter wereld. Niet voor niets wordt onze hoofdstad gezien als dé fietsstad van Nederland. Bedrijven kunnen daarom niet zonder een fietsenstalling in Amsterdam. Niet alleen pakken uw werknemers vaak de fiets, maar hetzelfde geldt voor klanten. Een fietsenstalling in Amsterdam maakt uw onderneming beter bereikbaar voor iedereen.

Fietsenstalling Rotterdam

Met meer dan 600 km aan fietspaden mag Rotterdam met recht bestempeld worden als één van de meest fietsvriendelijke steden van ons land. Genieten van de binnenstad of uitwaaien langs de Nieuwe Maas: het kan allemaal op de fiets. Een eigen fietsenstalling in Rotterdam is daarom een must voor uw bedrijf. Hiermee biedt u iedereen, zowel werknemers als bezoekers, een veilige plek voor hun fiets. Een kwalitatief hoogwaardige fietsenstalling in Rotterdam minimaliseert de kans op diefstal en vandalisme.

Fietsenstalling Utrecht

Ook Utrecht is een echte fietsstad die wereldwijd gerenommeerd is. Op de Copenhagenize Index is Utrecht wel eens boven Amsterdam geëindigd als beste fietsstad van Nederland. Dit toont aan hoe fietsvriendelijk deze stad is. Veel mensen nemen de fiets om naar werk te gaan, om te winkelen of voor een zakelijke afspraak. Als bedrijf kunt u hierop inhaken door een fietsenstalling in Utrecht te laten plaatsen. Op de fiets naar werk wordt op deze wijze gestimuleerd. Zo krijgen uw werknemers extra beweging. Bovendien vermindert deze activiteit stress.

Fietsenstalling Oss

Oss is wellicht niet de eerste stad waar u aan denkt als fietsstad. Toch behoort deze stad in Noord-Brabant tot de meest fietsvriendelijke steden van Nederland. Op de fiets kunt u diverse plekken bezoeken, bijvoorbeeld het Jan Cunen Museum of Speelbos Herperduin. Maar u wilt ook dat uw klanten uw onderneming kunnen bezoeken. Een eigen fietsenstalling in Oss heeft een aanmoedigende werking, zowel op bezoekers als op uw eigen werknemers. Bovendien bent u er dankzij een fietsenstalling in Oss zeker van dat de gestalde fietsen beschermd worden tegen de weersomstandigheden. Dat voorkomt niet alleen schade, maar ook natte zadels.

Fietsenstalling Apeldoorn

466 km aan gemarkeerde fietspaden: het staat buiten kijf dat Apeldoorn een echte fietsstad is. Het centrum van deze stad is heerlijk om doorheen te fietsen. Bovendien ligt Apeldoorn aan de rand van de Veluwe, waardoor men ook in de natuur op ontdekkingstocht kan gaan. Het percentage inwoners dat de fiets pakt is hierdoor flink. Als ondernemer is het daarom handig om hier op voorbereid te zijn en te beschikken over een eigen fietsenstalling in Apeldoorn. Bijkomend voordeel van een fietsenstalling in Apeldoorn is dat u een bijdrage levert aan een beter milieu. Hoe meer fietsen, hoe lager de CO2-uitstoot zal zijn.

Fietsenstalling Veenendaal

Veenendaal is als fietsstad meerdere keren in de prijzen gevallen. Zo werd het in 2020 verkozen tot ‘beste fietsstad van Nederland’. Daarnaast heeft deze stad een prijs voor ‘beste middelgrote fietsstad’ gewonnen. Veel inwoners pakken de fiets, daarom kunt u als ondernemer niet zonder een eigen fietsenstalling in Veenendaal. U zult zien dat u beter bereikbaar bent en meer klanten aantrekt. Hoe meer werknemers de fiets pakken, hoe tevredener zij zijn. Bovendien bespaart u kosten op brandstof en openbaar vervoer. Daarom kiest u voor een fietsenstalling in Veenendaal van Klaver Fietsparkeren.

Offerte aanvragen?

Klaver Fietsparkeren beweegt mee met de innovaties op het gebied van fietsenrekken en fietsenstallingen. Bij ons ontdekt u de beste fietsparkeer oplossingen voor uw bedrijf. Wilt u graag uw medewerkers ook stimuleren om naar het werk te gaan en wilt u hiervoor een geschikte fietsparkeeroplossing bieden? Schroom niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.