Samen ruimte maken voor fietsparkeren

Hoogeveen/Nieuwendijk – Steeds meer mensen nemen tegenwoordig de fiets. In Nederland zijn er zelfs meer fietsen dan mensen. Uit een recente peiling van de ANWB blijkt dat 27 procent van de ondervraagden denkt, ook na de coronacrisis, vaker op de fiets te stappen. Is onze infrastructuur hierop voorzien en zijn er wel voldoende mogelijkheden voor fietsparkeren vragen we ons hardop af? BOERurban en Klaver Fietsparkeren slaan de handen ineen, om beter aan de nieuwe marktvraag te kunnen voldoen.

Specialist in fietsparkeren
Al jarenlang is Klaver Fietsparkeren specialist op het gebied van fietsmobiliteit. “Wij realiseren toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken op het gebied van fietsmobiliteit en zijn daarmee een solide partner voor organisaties in binnen – en buitenland, aldus Chiel Grevers, general manager bij Klaver Fietsparkeren.”

Expert in straatmeubilair
De expertise en focus van BOERurban ligt bij de inrichting van het straatbeeld. Met een breed scala aan mogelijkheden voor ruimtelijke inrichting, zoals straatmeubilair, boom- en bloembakken, overkappingen, afrastering en afvalvoorzieningen. “Het is ons doel de openbare ruimte aantrekkelijk te maken en mensen uit te nodigen er te verblijven en anderen te ontmoeten. De buitenruimte stelt hoge eisen aan de wijze van inrichting. En dus stellen wij hoge eisen aan ons aanbod in straatmeubilair met betrekking tot functionaliteit, vormgeving, uitstraling, identiteit, duurzaamheid en degelijkheid, licht Willem Butz, commercieel directeur bij BOERurban toe.”

Complete inrichting met hoge kwaliteitseisen
Beide bedrijven richten zich op continuïteit, kwaliteit en duurzaamheid bij de inrichting van de buitenruimte. Beiden bieden het complete proces aan van productontwikkeling, productie/ assemblage, levering, installatie, tot service en onderhoud. En dit alles in eigen beheer. Beide bedrijven hebben hun eigen focus. Bewust van de kracht van samenwerking werken de bedrijven nu samen en bieden zo een compleet pakket aan (nieuwe) oplossingen voor de inrichting van de buitenruimte.

Meer weten over fietsparkeren en de inrichting van buitenruimte met straatmeubilair? Neem contact op voor een advies op maat.
www.klaverfietsparkeren.nl I info@klaverfietsparkeren.nl I 0528 74 52 00
www.boerurban.com I info@boerurban.com I 0183 74 59 83

Geraadpleegde bronnen:
https://www.anwb.nl/verkeer/nieuws/nederland/2020/mei/onderzoek-nederlander-wil-na-corona-meer-met-eigen-vervoer-reizen
https://nos.nl/collectie/13824/artikel/2334804-reisgedrag-waarschijnlijk-nog-jaren-veranderd-door-coronacrisis
https://bovagrai.info/tweewieler/2019/1-6-fietsenpark-schatting/#