Op zoek naar een duurzame fietsenstalling?

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk thema. Ook bedrijven doen er alles aan om te verduurzamen. Uw bedrijf kan op verschillende manieren bijdragen aan een groenere wereld. Wellicht heeft u al uw kantoorpand van het gas af laten halen of gebruikt u plasticvrije varianten voor bekers en bakjes. Ook op het gebied van vervoer kan er verduurzaamd worden. Zo kunt u uw werknemers stimuleren om vaker de fiets te pakken. Klaver Fietsparkeren kan u op verschillende manieren hierbij helpen, bijvoorbeeld met een duurzame fietsenstalling. In deze blog vertellen we u meer over de mogelijkheden.

Fietsenstallingen bouwen om fietsen te stimuleren

Het laten plaatsen van een duurzame fietsenstalling is een uitstekende manier om werknemers te stimuleren om vaker de fiets te pakken. Mensen pakken sneller de fiets als ze dit voertuig veilig, eenvoudig en snel kunnen stallen. Een duurzame fietsenstalling verkleint de kans op vandalisme en diefstal. Met de juiste capaciteit kunnen medewerkers en bezoekers hun fiets altijd kwijt, wat het fietsgebruik verder stimuleert. Hiermee verduurzaamt u tegelijkertijd uw bedrijf, want de fiets is een veel groenere optie dan de auto. Kiest u voor een fietsenstalling met laadpunten, dan stimuleert u ook het fietsen onder werknemers met een elektrische fiets.

Welke producten zijn duurzaam uit ons assortiment?

Binnen ons ruime aanbod ontdekt u verschillende producten die u helpen om uw bedrijf duurzamer te maken en het fietsen te stimuleren. Het Krait fietsenrek, Cobra fietsenrek en het Mamba fietsenrek zijn hier goede voorbeelden van. Dit zijn de meest duurzame fietsenrekken van dit moment, waarbij duurzaamheid wordt gecombineerd met een strakke vormgeving en bescherming van de fietsen. U kunt hierbij kiezen voor een Krait, Cobra of een Mamba fietsenstalling met oplaadpunten, wat uw fietsenstalling extra aantrekkelijk maakt voor e-bikes.

Daarnaast kunt u kiezen voor een fietsenstalling met groen dak, bijvoorbeeld een sedumdak. De vetplantjes op de fietsenstalling met groen dak dragen bij aan een schonere lucht door CO2 om te zetten in zuurstof. Een fietsenstalling met zonnepanelen is een ander duurzaam product dat wij aanbieden. Ideaal voor fietsenstallingen met een plat dak. Met de opgewekte stroom kunnen bijvoorbeeld e-bikes worden opgeladen. Zo heeft u een fietsenstalling met zonnepanelen en laadpunten in één. Neem gerust contact met ons op om de duurzame mogelijkheden te bespreken.

Waarom de keuze maken voor duurzame fietsenstallingen?

Er zijn verschillende redenen waarom u het fietsen onder uw werknemers wilt stimuleren. Het is beter voor de gezondheid en het verlaagt stress. Lichaamsbeweging wordt bevorderd en het moedigt een gezondere en actievere levensstijl aan. Hierdoor neemt het verzuim af en zitten uw werknemers beter in hun vel, wat de productiviteit verhoogt en het mentale welzijn verbetert. Bovendien is fietsen milieuvriendelijker en duurzaam. Voor duurzame oplossingen bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. Ontdek de mogelijkheden op onze website en vraag meteen een offerte aan.