Fietsenberging elektrische fiets mét laadpunten

Tegenwoordig is het belangrijk om als school, bedrijf of organisatie te beschikken over een fietsenberging voor de elektrische fiets. Er rijden meer mensen dan ooit rond op een elektrische fiets, waardoor de vraag naar een fietsenstalling voor de elektrische fiets bijzonder groot is. Bij Klaver kunt u niet alleen terecht voor allerlei fietsoplossingen omtrent elektrische fietsen, maar wij kunnen er ook voor zorgen dat de fietsenrekken voorzien worden van laadpunten. Zo kan iedereen optimaal gebruik blijven maken van de e-bike.

In deze blog vertellen we u meer over onze producten met betrekking tot het stallen van elektrische fietsen. Hierbij kunt u denken aan fietsenberging voor de elektrische fiets, oplaadpunten voor e-bikes en een laadlocker voor fietsen. We laten u zien wat de voordelen van deze oplossingen zijn. Natuurlijk kunt u een fietsenberging voor de elektrische fiets door ons laten plaatsen.

Waarom plaatst u een elektrische fiets in de fietsenstalling?

Een elektrische fiets is een waardevolle investering, maar ook eentje die gepaard gaat met een flink aankoopbedrag. We kunnen het ons daarom voorstellen dat u extra zuinig bent op uw e-bike. Het is een geruststellende gedachte dat uw elektrische fiets veilig opgeborgen staat. Onze fietsbergingen voor elektrische fietsen maken dit mogelijk. Onze stallingen bieden  bescherming tegen diefstal, vandalisme en de weersomstandigheden. U kunt hierdoor langer genieten van uw elektrische fiets.

Allerlei oplossingen voor de elektrische fiets

U wilt uw elektrische fiets in een fietsenstalling kwijt kunnen. Dat geldt voor veel mensen. Daarom neemt de vraag naar passende oplossingen toe, vooral bij scholen en bedrijven. Bij Klaver kunt u terecht voor fietsenstallingen inclusief laadpunten. Alle fietsrekken worden voorzien van laadpunten, zodat opladen altijd mogelijk is. Hierbij zit de laadkabel geïntegreerd in het frame, zodat er niets van te zien is. 

Een laadlocker voor fietsen is een andere oplossing waarvoor u bij ons terecht kunt. Hierbij heeft u de mogelijkheid om uw accu in een locker/kluisje op te laden. Dit is niet alleen een goede manier om diefstal van de accu tegen te gaan, maar het draagt ook bij aan de veiligheid van een fietsenstalling. Een laadlocker voor fietsen is namelijk een brandveilige kast. Mocht een accu vlam vatten, dan wordt verdere schade voorkomen. Spreken deze fietsoplossingen u aan? Kies dan voor onze fietsenberging voor de elektrische fiets met laadpunten. U kunt contact met ons opnemen om gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Laadlocker-fietsenstalling